Inschrijving voor de aanschaf van zonnepanelen Project “Het Hoge” gaat van start

De inschrijving voor de  aanschaf van zonnepanelen voor het Zonnepark Het Hoge gaat van start per 1 januari 2022. Het gaat in totaal om 552 grote panelen, waarmee 80 huishoudens van groene stroom kunnen worden voorzien. Door in de menubalk “Lid worden” aan te klikken komt u direct op de juiste pagina terecht, waar u het inschrijfformulier kunt invullen. Door één of meerder panelen aan te schaffen, wordt u automatisch lid van de Energie Coöperatie Vorden.

Gratis “warmtefoto” van je huis.

Alle leden, die hiervoor belangstelling hebben komen in aanmerking voor een gratis “warmtefoto” van hun huis. Omdat energiebesparing één van de hoofddoelstellingen is van de ECV bieden wij onze leden dit extraatje aan. Binnen de Gemeente Bronckhorst zijn wij 1 van de 2 Coöperaties, die dit aanbod kunnen doen. Na de warmtefoto volgt er een gratis gesprek met een energiecoach, die met u de mogelijkheden van energiebesparing op een rijtje zet.

Juist nu in een periode waarin we geconfronteerd worden met sterk stijgende energiekosten is het van groot belang om te laten onderzoeken waar je huis de meeste warmte verliest. Wees er snel bij want hoe kouder het is des te groter het effect is van de warmtefoto. Aanmelden kan door een email te sturen naar info@energiecooperatievorden.nl