Wilt U ook lid worden van
Energie Coöperatie Vorden?

Samen investeren in duurzame energie

De Energie Coöperatie Vorden is op zoek naar deelnemers. Daarmee bedoelen wij investeerders, die ons in staat stellen duurzame energie op te wekken.

Bouw Zonnepark op Het Hoge
Binnenkort starten we met de bouw van een zonnepark op Het Hoge in Vorden. Het gaat om een veld met zo’n 550 grote zonnepanelen. Ook zijn we op zoek naar daken van bedrijven om daar zonnepanelen op te leggen.

Als lid van de Energie Coöperatie Vorden investeer je in groene energie, die direct afkomstig is uit je eigen omgeving. Samen werken we aan een energieneutraal Vorden in 2030 waar groene energie de norm is.
Er is ook subsidie aangevraagd, die ten goede komt aan de Coöperatie. Hiermee kunnen de kosten van het project gefinancierd worden.

Als lid wordt van de Coöperatie investeer je in de aanleg van zonnepanelen.
De Energie Coöperatie Vorden gaat in zee met een groene energieleverancier, die voor elk lid dat de overstap maakt naar deze leverancier een eenmalige korting geeft, zowel voor de levering van elektriciteit als voor gas. 

Uitgeven van certificaten
Er worden certificaten uitgegeven voor een bedrag van € 250,– tegen een rente van 3%, 15 jaar vast, waarbij terugbetaling van het geïnvesteerde bedrag plaatsvindt in 15 jaar op basis van annuïteit.

Bij aanschaf van een certificaat, wordt je automatisch lid van de Energie Coöperatie Vorden.

Lid worden en aanmelden voor certificaten